Berry's Internet Club (BiC) heeft tot doel om haar leden op een aangename en ontspannen wijze wedstrijdbridge te laten spelen. Spelpeilverbetering is hierbij ook een speerpunt.

Werking BiC Shop

Op de BiC kunt u nu rechtsreeks boeken en software van Berry aanschaffen. Hieronder een korte uitleg en verdere informatie.

BiC Shop

Via het winkelwagentje op BiC (op de PC) kunnen de leden van BiC rechtstreeks boeken, CDs en andere software kopen, die gemaakt zijn door Berry of betrekking hebben op Bridge in een flits, de moderne vijfkaart hoog lesmethode van Berry. De systeemkaarten gebaseerd op deze lesmethode heten Berry5, de standaard systeemkaart op BiC. Hieronder stapsgewijs de werking van de BiC Shop.

Producten kiezen

Na het openen van de BiC Shop ziet u een lijst met producten die BiC aanbiedt. Mogelijk komen niet alle producten in beeld en kunt u met de schuifknop de overige producten in beeld krijgen. Door te klikken op een productregel krijgt u een korte beschrijving en meestal wat verwijzingen naar websites als u nog meer informatie wilt. Om een product dan aan te schaffen klikt u op het plusje (+) achter aan de regel of linksonder, bij de productomschrijving. U kunt meerdere producten tegelijk kopen. Onderaan het venster wordt tijdens het markeren van de aankoop continu bijgewerkt. De portokosten hangen af van de hoeveelheid producten en of het totaal bedrag boven de 50 euro uitkomt. Met een klik op het ?-teken knopje roept u de algemene bestelinformatie weer op. De knop Bestelling uitvoeren wordt actief zodra u producten heeft gekozen.

Met de App365 producten is er iets bijzonders. Het aankopen in de winkel is bedoeld als u de App365 voor iemand anders koopt. U krijgt via de BiC Shop geen kortingen. Als u de App365 voor uzelf wilt kopen dan kan dat via de website ww.tabletbridge.nl. De Kalender kunt u daarnaast ook rechtstreeks op de BiC kopen en activeren: Kies dan voor het kalenderblaadje, rechtsonder, direct na het verbinden met BiC.

Bestellen

Als de bestelling eenmaal compleet is volgt het bestellen door een klik op de knop Bestelling uitvoeren, rechtsonder. Na een bevestiging wordt een email met de bestelling gestuurd na het BiC-email adres. Als er producten zijn die per gewone post moeten (boeken, CDs, ...) dan worden die altijd verstuurd naar het in het Profiel opgegeven adres. Zorg dus dat dat adres in orde is. Via de BiC Shop kunnen dus enkel producten naar uw eigen adres gestuurd worden.

Betalen

Er zijn 2 manieren om te betalen voor de aangeschafte producten. U krijgt de optie om dat direct te doen via een overschrijving met iDEAL. Maakt u daar geen gebruik van dan heeft u 2 weken de tijd om via een bankoverschrijving de factuur te betalen. Vergeet dan vooral niet het bestelnummer te vermelden. Omdat een bankoverschrijving een paar dagen neemt, duurt het dan wat langer voordat u de gewenste producten in huis hebt.

Levering producten

Zodra de betaling ontvangen gaan we over tot uitlevering. Afhankelijk van de bestelde producten kan dat enkele werkdagen duren. U krijgt per email bericht dat de bestelling is uitgeleverd. Als de uitlevering onverwacht lang gaat duren wordt er contact met u opgenomen. U kunt de leveringsvoorwaarden nalezen. Leveren we niet binnen 10 werkdagen dan maken we de koop op uw verzoek ongedaan.