Berry's Internet Club (BiC) heeft tot doel om haar leden op een aangename en ontspannen wijze wedstrijdbridge te laten spelen. Spelpeilverbetering is hierbij ook een speerpunt.

Leveringsvoorwaarden

Weten waar u aan toe bent als u iets koopt is belangrijk. Daarbij horen ook de richtlijnen die u moet volgen mocht u vragen of een klacht hebben.

Algemene Leveringsvoorwaarden

JackBridge en BiC (Berry's Internet Club) zijn handelsnamen van Kuijf en Kuijf Software. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op aankopen die u via de website JackBridge.nl en vanuit de BiC software doet. Ze gelden ook voor bestellingen via e-mail en voor bestellingen via de gelieerde websites tabletbic.nl en tabletbridge.nl.

Op al onze leveringen is het Nederlandse recht van toepassing. Bij problemen kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen. Samen met u zoeken we dan naar een geschikte oplossing.

Herroepingsrecht

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren en indien reeds verzonden retourneren. Dit kunt u schriftelijk doen middels een e-mail naar onderstaande e-mailadressen of in geval van boeken of CD's, door de producten binnen de gestelde termijn in nieuwstaat retour te zenden. U krijgt het aankoopbedrag van de geretourneerde goederen binnen 10 werkdagen retour. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening.

Het herroepingsrecht vervalt in de volgende gevallen:

  1. Lidmaatschappen en abonnementen.
  2. Zelfstandig werkende software.

Zodra u deze aankoop gebruikt beschouwt de wetgever uw aankoop als onherroepelijk.

Licentievoorwaarden

Het gebruiksrecht van alle onze producten is persoonlijk. Het is expliciet niet toegestaan lidmaatschappen, abonnementen en zelfstandig werkende software met derden te delen.

Lidmaatschappen en abonnementen lopen voor de duur van de overeengekomen periode en worden nooit automatisch verlengd. Tijdig wordt u van het aflopen van de periode op de hoogte gesteld. Zelfstandig werkende software wordt geleverd met een beperkt aantal activatierechten. Neem goede notie van de licentievoorwaarden zoals vermeld bij de productomschrijving.

Betaling

Voor de snelle afhandeling van de betaling maken wij indien mogelijk gebruik van Multisafepay. Op uw bankafschrift wordt uw aankoop vermeld als Multisafepay inzake Bridge. Bij bestellingen per e-mail volgt uitlevering na ontvangst van de volledige betaling van de factuur.

Klachten

Bij vragen of klachten over uw aankoop of betaling kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om tijdens kantooruren binnen 24 uur op uw verzoek te reageren. Heeft u na 3 werkdagen nog geen antwoord van ons ontvangen dan kunt u zich wenden tot Kuijf en Kuijf Software.

Privacy

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Alle persoonlijke gegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Europese privacywet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en zijn voorganger de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) door ons opgeslagen en verwerkt. Wij geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
U kunt uw rechten bij onze privacy verklaring nalezen.

Contact


BiC (Berry's Internet Club)

email: helpdesk@bicbridge.nl
TIP: vermeld bij uw vraag uw telefoonnummer zodat wij u bij problemen kunnen bereiken

BiC-shop, tabletbridge.nl en tabletbic.nl

email: info@bicbridge.nl

JackBridge

email: info@jackbridge.nl
Postadres: Postbus 548, 2400 AM, Alphen a/d Rijn

Bedrijfsgegevens

Kuijf & Kuijf Software
Adres: Röntgenweg 14-J, 2408 AB, Alphen a/d Rijn (bezoek uitsluitend op afspraak)
Postadres: Postbus 548, 2400 AM, Alphen a/d Rijn
email: info@jackbridge.nl
telefoon: 0172-499727 (zeer beperkt bereikbaar)
KvK-nummer: 64108996
BTW-nummer: NL 855525721 B 01