Berry's Internet Club (BIC) heeft tot doel om haar leden op een leuke en ont­spannen wijze wed­strijd­bridge te laten spelen. Spel­peil­ver­be­te­ring is een speerpunt.

Interface BIC - Jack

Hier staan instructies om de extra opties in BIC voor samenwerking met Jack 6 te activeren. Deze samenwerking is alleen mogelijk tussen BIC en Jack 6.

Jack versie

Voor de koppeling tussen BIC en Jack heeft u BIC versie 1.30 (of hoger) en Jack versie 6 nodig.

Activeren BIC - Jack koppeling

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van BIC en kies voor eigenschappen. Tik dan achter het doel (het BIC programma) aan het einde -bicjack erachter. Dan komt er dus dit te staan:

"C:\Program Files\Berry's Internet Club\bic.exe" -bicjack

Let ook op de spatie voor -bicjack

Koppeling BIC - Jack

Als tijdens het verbinden met BIC een versie van Jack gevonden wordt dan komt er eenmalig een melding over het gevonden versienummer en of die versie goed genoeg is om van de extra BIC functies gebruik te kunnen maken.
Benodigde versie: Jack 6
Mogelijke situaties:

  1. Er is geen Jack aanwezig.
  2. Er is een Jack versie 5 of lager gevonden. Om gebruik te kunnen maken van de extra mogelijkheden is Jack versie 6 nodig. Bezoek JackBridge voor informatie over de aanschaf van een update.
  3. Er is een Jack versie 6 of hoger gevonden. Deze versie is de nieuwste en goed genoeg voor BIC.

Extra functies in BIC door koppeling met Jack 6

  1. Bij het bekijken van de speldetails kan er met de rechtermuisknop geklikt worden. Er verschijnt dan een menu met extra mogelijkheden. Onder andere de uitvoer naar Jack 6. Onthou waar u het spel opslaat. De systeemkaarten worden naar de Jack 6 versie overgezet. In Jack 6 is het opgeslagen bestand te laden met [Bestand\Laad spel].

Stap-voor-Stap instructies

Alle bovenstaande informatie maar dan tot in detail uitgewerkt hebben we vastgelegd in het BIC - Jack document. Raadpleeg het als u vast komt te zitten of gewoon om er zeker van te zijn dat u niets gemist heeft.