Berry's Internet Club (BiC) heeft tot doel om haar leden op een aangename en ontspannen wijze wedstrijdbridge te laten spelen. Spelpeilverbetering is hierbij ook een speerpunt.

Verschil CD, download of App365

De oefensoftware bij de vijfkaart hoog lesmethode van Berry is verkrijgbaar op CD, als download en als App365. Hier kunt u lezen wat de verschillen zijn.

Oefensoftware

De meeste van onze oefensoftware is verkrijgbaar op CD, als download of als App365, de aangeboden oefenstof is in alle gevallen identiek. Er is ook oefensoftware beschikbaar die we enkel als App365 verkopen: de puzzels bijvoorbeeld.
Of u de voorkeur geeft aan een App365, CD of download is een persoonlijke keuze, hieronder kunt u de verschillen lezen.

CD

De oefensoftware die wij op CD voor de PC aanbieden is geschikt voor Windows en werkt middels activatie. U koopt een persoonlijke licentie waarmee u de software op een beperkt aantal computers kunt activeren met een onbeperkte gebruiksduur.
De CD-versie is bij uitstek geschikt voor mensen die lang met een PC doen of een slechte of geen internetverbinding hebben. Leuk om cadeau te doen of te krijgen!

Download

De oefensoftware die wij als download voor de PC aanbieden is geschikt voor Windows en werkt middels activatie. U koopt een persoonlijke licentie waarmee u de software op een beperkt aantal computers kunt activeren met een onbeperkte gebruiksduur.
Belangrijke verschillen ten opzichte van de CD versie: u heeft geen CD-speler nodig en u betaalt geen verzendkosten. U heeft de software sneller in uw bezit want u hoeft niet op de postbode te wachten.

App365

Onze WebApps (ook wel App365) zijn geschikt voor al uw tablets (zowel Apple als Android) en computers (zowel Windows, als Apple) met een internetverkenner. U koopt een persoonlijke licentie waarmee u de software met een beperkte gebruiksduur kunt gebruiken op een onbeperkt aantal eigen computers en tablets. Om te spelen logt u in op onze servers, een stabiele internetverbinding is een vereiste.
Belangrijke verschillen ten opzichte van de CD of download: alleen de App365 is geschikt voor tablets, maar u kunt de oefensoftware tevens op uw PC gebruiken. Als u meerdere tablets en computers in gebruik heeft of vaak van apparaat wisselt dan is de App365 de perfecte keuze.
Start uw internetverkenner en bezoek de website www.tabletbridge.nl. Daar kunt u een demo doen. Na het inloggen kunt u gebruik maken van de door u gekochtte producten.